FUNKTIONER

Online bokning system som lämpar sig för flygplatstransfer operatörer och privata överföringsföretag.Använd Online bokning programvara som ett system för bokning av transfer till flygplatsen bokning.

bokningssystem för taxi

I Adminpanelen kan du lägga alla dina fordonstyper till bokningssystemet och låta kunderna boka en lämplig punkt-till-punkt transporttjänst.

Transportvägar och avgifter

Transportvägar och avgifter

Med Online bokning systemet kan du skapa en punkt till punkt överföringsvägar  och enkelt konfigurera internpriser.

Överför bokningssystem

Förfrågan

Automatisera processer och arbetsflöden med denna super enkelt men efektivt bokningssystem.

Rapporteringsverktyg

Rapporteringsverktyg

Vår flygplats transfer bokning programvara är utrustad med rapporteringsverktyg som hjälper dig att sammanfatta dina data med hjälp av olika kriterier, såsom passagerare avhämtningen, bagage transporteras, resor avstånd och belopp samlats i olika tidsintervall.

Flera användare inloggning

Flera användare inloggning

Systemet tillåter att skapa användare med antingen full administratörsåtkomstnivå eller redaktör åtkomstnivå. Användare som tilldelats som redaktörer har tillgång till kundernas förfrågningar, men inte systeminställningarna.

Automatiserade aviseringar

E-post och SMS-meddelanden

E-post och SMS-meddelanden är tillgängliga för både admin och klient. Alla bokningar kan aktiveras / avaktivera separat.

Anpassningspendel programvara

Konfigurerad för ditt företag

Använd menyn Inställningar i Admin för att ställa in valuta, datum / tidsformat, automatisk bokningsregler, språk, tjänster och mm.

Språksstöd

Språksstöd

Inbyggd Language modulen låter dig översätta systemet till alla språk du vill och lägg till en flerspråkig switch bar på front-end.

Databas backup

Databas backup

Förhindra förlust av information genom att regelbundet utföra en säkerhetskopia av din databas och filer. Logga in som administratör och skapa backup med bara ett klick på en knapp.

Responsive front-end

Responsive front-end

Systemet är helt optimerad och lyhörd inom ett brett spektrum av slutanvändarenheter att ge en optimal upplevelse för mobiltelefoner, tabletter, PC och Mac.